söndag 5 september 2010

Latmat med sesampasta

Sedan vi flyttade isär har jag haft lite ont om plats i mina köksskåp och inte så mycket mat hemma (från två stora skåp till maten och riktig kyl och frys, till ett litet skåp till maten och halvkyl med frysfack). Men det här är saker jag ändå har hemma, och det är väldigt få ingredienser. Bra latmat!

Pasta med tomater och tahini (1 port)
250 gram pasta, gärna penne
1 burk (400 gram) krossade tomater
ca ½ dl tahini
salt och peppar
oregano

Koka pastan.
När den är mjuk, häll av vattnet. Häll tillbaka pastan i kastrullen och stjälp över krossade tomater och tahini. Värm under upprörning. Salta och peppra. Smaka av med lite oregano. Klart!

Beräknat cirkapris: 15 kr/portion
Tidsåtgång: 13 minuter

Billigt: ++++
Lättlagat: +++++
Gott: ++++

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar