fredag 18 december 2009

Hophafsad trerätters, bäst före idag

Idag hittade vi chevre i kylen som Hell köpte när det var rea på Pulsen pga kort datum i förra veckan. Jag var sugen på tagliatelle, och slutligen var det lite synd om mig som hade ont i huvudet så vi förtjänade god mat. Det blev ihoprafsad trerätters.

Chevretoast med honung
4 skivor rostbröd
En liten bit chevre
En klick honung

Skär bröden i trekanter, skiva chevren och ha över. Värm dem i ugnen en stund så att osten smälter, klicka över lite honung. Servera med sallad.

Wok med tagliatelle
En påse Willys asiatiska wokgrönsaker
7 nystan tagliatelle
En burk stora vita bönor
En burk kokosmjölk
En burk champinjoner
Blandade såser och smakförstärkare, typ soja, curry och chilisås

Lyxefterrätt
300 gram vaniljglass
5 cl Baileys
En halv banan

Fördela glassen på två cocktailglas, häll över Baileys, dekorera med bananskivor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar